Хороскоп на България за януари 2017 година

деца, зима
Снимка: iStock

През 2017 година ще обърнем нова страница в нашия личен живот и в живота на човечеството. Какво ще напишем на нея – дали възраждане, хармония, любов, светлина, възход или агресия, злост, изпепеляване и унищожение, зависи само от нас, хората. Ще се впуснем в нови запознанства с надеждата най-сетне да попаднем сред хора, които ни ценят и уважават. Разумът, но и интуицията ще бъдат наш съветник. Не бива да се колебаем да прекратяваме отношения, които ни налагат, но знаем, че са в наша вреда, а в по-голям мащаб и във вреда на България. Слънцето помага на властимащите да преценят без прибързаност и емоция дали не е време да преосмислят междудържавни отношения, които ни носят вреда и рушат авторитета ни, и да създадат нови в полза на добруването на нашия народ.

Въпреки прибързаността, заложена ни от вибрация 1 през тази година, Слънцето, осветяващо ярко пътя ни, ще ни помогне да се концентрираме, да бъдем практични, да се радваме на широко поле за изява, да говорим омайно. Много ще излязат от черупката си и ще намерят своето място, ако не са го сторили досега заради страховете си от агресията около тях, принудила ги да се примирят с посредствен живот, само и само да съхранят себе си и близките си.

Мнозина, привързани към неподходяща професия или живее¬щи в неуютен дом и семейство, ще усетят радостта от личната си свобода и ще се устремят към своето по-добро бъдеще. Би било добре да внимават да не се обграждат с неподходящи приятели и партньори, за да не се налага да губят време в мис¬ли как да прекратят отношенията си и да отдалечат тези хора от себе си. От нас зависи да претворим в градивна енергията, с която ни зарежда Слънцето, и да избягваме провалите, към които ни тласкат лицемерни приятели.

Основата на нашето добро бъдеще в личен и професионален план трябва да бъде положена през тази година. Търпението е наш приятел, а импулсивността – наш враг. Не бива егоистично да пренебрегваме работата в екип, за да бъде възходът ни още по-впечатляващ. Време е да се научим да разпознаваме недобронамерените хора.
През 2017 година Слънцето ще превъзбужда мислите на иманярите с мечти за злато. Заслепени от алчност, безразлични към законите и осигурили си платено спокойствие, те ще ровят, ровят... Ще бъдем свидетели на безогледно унищожаване на исторически находки по българските земи.

Злобата и омразата, която властваше между хората през цялата 2016 година, не подмина България и се изроди в мъст. Мъст към случайни хора, мъст към обществото, мъст дори към самите себе си с катастрофи с много загинали заради егоцентризма и плиткоумието на хора с лабилна психика, убийства и грабежи на битово ниво, довели до смъртта на възрастни и беззащитни хора, през 2017 година ще получи своята кармична разплата. Жертвите и причинителите на тяхното страдание и смърт ще разплащат създадената негативна карма. Ще приключат не малка част от водените години наред дела за изнасилвания и убийства, като ще се окаже, че част от задържаните виновни са всъщност изкупителни жертви. Когато бъдат пуснати на свобода след много съсипани години живот и с право изпълнени с желание за мъст към онези, които са им го причинили, Съдбата няма да им попречи да го сторят.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения