Хороскоп на България за 2016 година

Произвол - колаж - светослав иванов

Годината на Сатурн, планетата на ограниченията, ни подложи на неизбежни изпитания. Леки, тежки или смъртоносни. Малцина бяха подминати от кармичната разплата. Страховете от природни бедствия и от неизлечими болести превърнаха в кошмар дните на мнозина и ги изпълниха със страдание. Сатурн донесе убийства и самоубийства, катастрофи с много загинали хора, военни действия и тероризъм. Смъртта на невинни и виновни хора шестваше през 2015 година, а всички, ненаучили своите уроци, ще продължат да се питат дали и кога ще настъпи мигът на тяхното кармично наказание. Сатурн продължава да ни носи приятни и тормозещи ни изживявания в опита си да ни помогне да помъдреем и да осъзнаем, че ние сме строителите на своя живот. Днешните хора сме творците на живота на новите поколения, на държавите, на цялата планета Земя, която има своето място във вечността на Вселената.

НАСТЪПВАЩАТА 2016 ГОДИНА Е ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ВИБРАЦИЯ 9 .

2016 е годината на Марс, подвластна на вибрация 9. Червената планета, която според нас вече сме покорили, но всъщност все още не ни е допуснала до портите, пазещи тайната на нейния живот и обитатели, ще властва над човечеството със своята енергия, мощ и вечно воюваща с всичко и всеки същност. Очакват ни 365 дни, наситени с агресия.

Градивният Марс ще ни посочва пътя, по който можем да се докажем като стойностни и мислещи хора, знаещи своето място и мисия, да изявим знанията и уменията си и да се утвърдим като същества, заслужаващи живота си.

Разрушителният Марс ще бъде носител на скрит гняв и агресия, избликващи в неочаквани моменти, водещи до физическо насилие, убийства, разпалване на нови войни заради привидно незначителна междуличностна или междуетническа разправа, възбудила към мъст големи човешки маси. Родените в Овен под влияние на вибрации 1, 10, 19, 28 и особено на 9, 18 и 27 не бива да бъдат допускани на ръководни позиции и в държавното управление с право на самостоятелни решения, защото действията им ще са пагубни за държавите, а също и за цялата планета Земя.

От 18 април до 30 юни 2016 година Марс е ретрограден в Стрелец и Скорпион, затова неочакваната проява на агресия в личния живот и семейните отношения при мъжката половина на човечеството ще е честа, но особено изявена при тези представители и на слабия, и на силния пол, родени в Овен, Лъв, Скорпион и Стрелец или с асцедент в един от тези знаци. Жените, премахнали своите вътрешни бариери в годината на Сатурн, ще осъзнаят качествата, които търсят в мечтаните партньори. Сексуалното желание на хората ще бъде засилено, а мощната сексуална енергия ще доведе до създаването на здраво, но и агресивно поколение на планетата Земя.

Марс ще ни осигурява необозримо поле за изява и мощна енергия, чрез която да се развиваме и да творим, като избегнем разпиляването. Лутащите се и търсещи своето място в личен и професионален план хора най-накрая ще си изяснят какво точно искат, а зарядът от Марсова енергия ще подтикне даже трайно безработните да търсят работа.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения