Доц. Румяна Коларова - министър на образованието - 10. 6. 1956 - Близнаци

Родена е във втората декада на Близнаци. Има високи изисквания към себе си, но и към хората, обществото и света като цяло, които трудно може да задоволи.


Живее в свой свят, към който всички, които държат на нея, трябва да се приспособяват. Интелигентна е, непрекъснато се зарежда с нова информация, защото нейна основна цел е непрекъснато да научава най-новото в света и живота. Отлично общува с околните и приказва с удоволствие. Почти винаги успява да наложи спокойствие там, където е. С нея се общува леко и обичайно приятно. Добър  събеседник е. Качество, от което е в нейна полза да се освободи, е моментното й черногледство и песимизъм. Те са причина да създава силна мисъл - форма, която е единствената причина за неуспехи в нейния професионален живот. На всяка цена трябва да възпита у себе си такт и умение да премълчава, които все още й липсват.

Денят й на раждане е носител на амбиция, целеустременост, на желание да е винаги в първите редици, но и на инат, който е добре да овладява, но не винаги може.

Съдбовният й път изисква да не е прибързана и да обмисля добре действията си.

В момента е в своя четвърти и най-продължителен житейски период, който я орисва на работа в полза на хората, но и на емоции, ето защо, за да се справи на поста, която й е поверен, е добре да разчита на разума, а не на чувствата си.

Назначена е в служебното правителство в лична година на на глобални промени, които ще са положителни, ако тя поиска това. Месецът й е на трудности, породени от странични фактори, които ще са свързани с нейните подчинени, в ден на ново начало, изискващ да не е прибързана. Успехът е на нейна страна, но дали ще го има, зависи единствено от правилните й действия и потиснатите чувства.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>

{* *} {literal} {/literal}