01.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня - Слънцето. Денят му на раждане е носител на целеустременост и амбиция, но и инат, който може да му вреди ако го влага в общуването, а не в работата. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си, но е добре да го научите да разпознава кои хора не бива да допуска до себе си.

02.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Луната. Емоционалността ни Рибите ще се повлиява и от меланхолията на Луната, затова е добре да го приучите да общува и да не бяга от хората. Денят му на раждане е причината да е колебливо и неуверено. Съдбовният му път изисква преодолява трудностите в живота си без чужда помощ, за да се научи на борбеност.

03.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Марс, който ще му помага да преследва с хъс и упорство целите си. Денят му на раждане е носител на желание да общува, да защитава дори и с агресия приятелите си. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

04.03.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Риби и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде общително, но често ще си пати от приятели. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешките, които е допускало в свои минали прераждания. Съдбовният му изисква да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

05.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Юпитер, отново нетипична комбинация за водния знак съчетан с огнената войнстваща планета, но пък ще му помага да гони с упорство целите си. Денят му на раждане е причината да се стреми към промени и пътувания. Съдбовният му път изисква да гради кариера в интелектуалната сфера.

06.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Венера. От една страна ще бъде чувствително и състрадателно, което не е много добре за момче Риби, заредено и без това с много емоции, заради зодиакалния си знак. От друга страна ще бъде устремено към стабилност и хармония в живота. Съдбовният му път изисква да гради с труда си своята материална стабилност.

07.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня, Сатурн. Планетата ще му помага да не е прибързано когато взима важни решения в живота си. Денят му на раждане е носител на стремеж към духовно и интелектуално израстване и желание да се развива в интелектуалната сфера или в средите на изкуството - актьор, писател, учен, академичен преподавател. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

08.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Слънцето и е орисано да огрява с обичта си околните. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешките, които е допускало в минали прераждания. Съдбовният му път изисква да не е прибързано когато се стреми към ново начало и да обмисля добре действията си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

09.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Луната. На моменти ще бъде меланхолично, себевглъбено и необщително. Денят му на раждане е в противоречие с влиянието на управителя на деня Луната, защото е носител на агресия и целеустременост, но и на инат, които ще му носят нужното равновесие. Съдбовният му изисква да е умерено, тактично, да се съобразява с околните и да не ги наранява.

10.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Марс, който го зарежда с агресия. Заради емоциите на Рибите е добре от малко да изразходва енергията си в спорт, за да не застава срещу себе си. Денят му на раждане е носител на желание да е винаги в първите редици. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си, докато намери своята.

11.03.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Риби и на управителя на деня Меркурий. От една страна ще бъде общително. От друга страна заради деня му на раждане е в негова полза да се научи от малко да следва пътя си и да не се отклонява от него заради нечии желания. Съдбовният му път изисква преодолява не малко трудности в живота си, но без странична помощ.

12.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Юпитер, който му дарява хъс за активен живот и за запознанства. Ще обича да налага волята си. Денят му на раждане изисква да подбира правилно средата си, за да се предпази от използвачи. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

13.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Венера. Ще бъде чувствително и обичливо. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и на трудности в живота, чрез чието преодоляване чисти кармата си от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Числото 13 му носи късмет, ако съумее да се възползва от неговата сила. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

14.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Сатурн - отново налагащ умереност в желанието за промени, пътувания и опознаване на света. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера, да е компромисно, но не в своя вреда.

15.03.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Риби и на управителя на деня - Слънцето. Ще бъде човеколюбиво и всеотдайно, ако спази изискването в деня си на раждане, да постига стабилност в живота и отношенията по честен начин и никога за сметка на нечие нещастие. Съдбовният му път изисква да печели само парите си.

16.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Луната. Заради Луната ще е меланхолично и себевглъбено. Денят му на раждане, ако си го е избрало само го орисва на кармично наказание, заради факта, че в предишни прераждания не е изявило интелекта и уменията си. В настоящия живот ще се налага често да се примирява с второто място. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

17.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Марс. Ще бъде импулсивно, агресивно и целеустремено, но и чувствително. Ще има силно изявени материални стремежи. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

18.03.2015 - Детето, роден в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде общително, но и устремено да гони своите цели и своята полза в живота. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармично наказание заради проява на егоизъм в минали прераждания, който в настоящия живот ще проявява по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път изисква да  е умерено, тактично, да цени и уважава знанията на другите хора. Денят не е добър избор за скецио или предизвикано раждане.

19.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Юпитер, които засилва неговата агресия, амбиция и инат. Денят му на раждане е носител на целеустременост, на борбеност, но и на очакване винаги, дори и незаслужено да е изкачено на пиедестал. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си, но и ще привлича неподходящи приятели и партньори.

20.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Риби и на управителя на деня Венера. Ще бъде общително и чувствително. Денят му на раждане е носител на неувереност и колебливост, до мига в който ще изживее своето мощно пробуждане и ще намери мястото си в живота. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота без странична помощ.

21.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Сатурн, който ще му помага да забавя темпото, да не взима прибързани решение и да обмисля добре плановете си. Денят му на раждане е носител на стремеж да общува, да сменя средата си, докато намери своята, но на моменти ще забравя подадената му за помощ ръка и ще обижда хората, които са му помогнали.  Съдбовният му път изисква да изживее голяма част от живота си извън своята Родина.

22.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Слънцето. Както ще бъде чувствително и любвеобвилно, така, ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Длъжно е постоянно да развива чувството за предпазливост и прозорливост, за да избягва само дебнещите го опасности. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

23.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Луната, поради което характера му ще е противоречив. Ще лъкатуши от импулсивност до меланхолия. Денят му на раждане е носител на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако се научи да търси причината за неуспехите си най-напред в себе си, а след това в околните. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

24.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Марс, който е управител и на знака, причина за импулсивност и агресия, когато иска да наложи мнението си. Денят му на раждане го орисва на кармична отплата и на шанс да се радва на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите за своя първостепенна житейска цел. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

25.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде общително, ще говори омайно. Денят му на раждане е носител на кармична отплата и на изискване да върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване и да гради професионална кариера в интелектуалната сфера или в тази на изкуството. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност.

26.03.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Овен и на управителя на деня Юпитер, също огнена планета, която засилва агресията му с годините. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и на трудности, чрез чието преодоляване чисти кармата си от грешките, допускани в миналите му прераждания. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или за предизвикано раждане.

27.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Венера. Ще бъде длъжно да намери компромиса между своята борбеност и целеустременост, и желанието да се жертва за хората. Денят му на раждане е носител на амбиция да е винаги на върха. Съдбовният му път изисква да обмисля добре действията си и да не надскача своите възможности.

28.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Сатурн. И без това заради деня му на раждане ще е целеустремено, инатливо и амбициозно, затова Сатурн си е на мястото и ще му помага да спира и да се оглежда дали върви в правилната посока. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре да внимава какви хора допуска до себе си.

29.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Слънцето, което ще го превърне в любвеобвилно и жертвоготовно. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на най-тежка кармична разплата, заради липса на изява в предишни прераждания. В настоящия живот е длъжно да бъде ловец, а не нечия жертва. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30.03.2015 -  Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Луната. Ще бъде общително, но на моменти и меланхолично и затворено в себе си. Управителя на деня ще му помага да преценява кого не бива да допуска до себе си, заради прекаленото желание за запознанства. Съдбовният му път изисква през по-голямата част от живота си да живее извън родината си.

31.03.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Марс, който е управител и на знака. Ще бъде импулсивно и агресивно. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и на трудности. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

{* *} {literal} {/literal}