1.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера. Ще бъде целеустремено и амбициозно, заради зодиакалния знак и вибрацията в деня на раждане. Съдбовният му път е причината да печели пари и да си гарантира финансова независимост със своя труд.

2.07.2016
Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му, за да не сгреши вярната посока. Денят му на раждане е причината да е нестабилно и да взима трудно решения, а ако са неправилни ще избликва в гневни реакции. . Заради емоцията, заложена в неговия съдбовен път не е изключено да преживява неоцененото добро.

3.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня, Слънцето. Ще бъде слънчево същество, което обича целия свят, въпреки консерватизма на Рака и привързаността му към неговия дом. От една страна ще бъде общително, а от друга ще раздава обичта си и ще е готово да помага на хората. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

4.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да не изпреварва времето. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя деня - Марс. Денят му на раждане е причината да пътува и да предприема промени. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си докато намери своята, но е добре да го научите да преценява какви хора допуска до себе си.

6.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде обсебващо в желанието си да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Съдбовният му път е причина за трудности в живота, които ще го спират в устрема му, за да се оглежда дали не се отклонило в правилната посока.

7.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер, като планетата го зарежда с агресия до степен на физическата и проява. Денят му на раждане, изискващ да върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване, ще бъде в противоречие с дръзновената и войнстваща планета, която на моменти ще е причина да налага с агресия идеите си. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

8.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера, която ще го превърна в общително и жертвоготовно. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и на трудности в живота, като засилва и материалните му амбиции и стремежи. Съдбовният му път е причината да се стреми към стабилност и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който го спира в неговия устрем и му пречи да взима прибързани решение. Денят му на раждане е причината да е инатливо, амбициозно и целеустремено, да се доказва непрекъснато, но и с агресия да налага вижданията и идеите си. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера, да е компромисно, но не в своя вреда.

10.07.2016
Детето, родено в този ден,  е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето, което изисква от него да е любвеобвилно и човечно, да раздава помощта си. Денят му на раждане го орисва да е целеустремено и амбициозно, но и много инатливо. Съдбовният му път изисква да да гради с труда си своята финансова стабилност.

11.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на планетата управител на деня и на знака Рака Луната, затова ще е меланхолично и на моменти затворено в себе си. Изискването на вибрацията в деня му на раждане е да върви по пътя си без да се отклонява от него. Съдбовният му път изисква да овладява емоцията и прекалената си чувствителност.

12.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на Марс, който ще е причината да е импулсивно и на моменти агресивно. Денят му на раждане го орисва да е общително, да сменя често средата си, но не винаги ще преценява правилно хората, които допуска до себе си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да не надскача възможностите си.

13.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

14.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер, който е причината за упорството му и желаниет му за противопоставяне на света. Денят му на раждане е носител на изискването да пътува, да предприема промени и да опознава света. Съдбовният му път изисква да общува и често да сменя средата си.

15.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера, която е причина да е човеколюбиво и меланхолично. От една страна ще бъде общително. От друга страна вибрацията в деня му на раждане изисква да постига стабилност в живота, но никога за сметка на нечии провал, за да не търпи Съдбовни наказания. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите без странична помощ.

16.07.2016
Детето, родено в този ден,  е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му, за да не се отклонява инатливо от пътя си. Денят му на раждане, ако е избран от него самото, го орисва на духовно и интелектуално израстване, но и на изискването заради кармично наказание, да се примирява често с второто място. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България, за да преодолява с лекота трудностите. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

17.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето, което го превръща във всеотдайно, но само ако ценят качествата му. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят му на раждане, ако си го е избрало само е носител на кармична разплата, на засилени материални стремежи и трудности в живота. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

18.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната, която е управител и на знака, затова ще бъде малонхолично и замислено, а седмицата му може да започва от вторник. Денят му на раждане, ако си го е избрало само го орисва на най-тежко кармично наказание, защото е било егоист в предишно прераждане и е заграбвало и това, което не му принадлежи. Сега ще проявява егоизма си по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

19.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Марс, който е причината на моменти да е агресивно, дори и към хората от своето най-близко обкръжение. Вибрацията в деня му на раждане го тласка да е винаги изкачен на пиедестал и да бъде хвален и ласкан. Съдбовният му път изисква да гради с труда си своята материална стабилност.

20.07.2016
Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий, което го превръща в общително. Денят му на раждане е носител на колебливост и неувереност, докато не изживее своето мощно пробуждане в определен период от живота си и не осъзнае своята Съдбовна задача. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност.

21.07.2016
Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер. Денят му на раждане е причината да общува с лекота и да сменя често средата си, но не бива да забравя всички, които са му помагали в трудни моменти. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

22.07.2016
Детето, родено в този ден до 12.31 ч. е подвластно на Рак, а след този час на Лъв, като и в двата случая е подвластно и на планетата управител на деня Венера. Ако е избрало само този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата и трудности в живота си. През целия си живот е длъжно да развива предпазливост и прозорливост, за да избягва само дебнещите го опасности. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си. Денят не е подходящ избор за секцио или предизвикано раждане.

23.07.2016
Детето, родено в този ден, е повлияно от Лъв и от управителя на деня - Сатурн. Ще бъде борбено и амбициозно. Денят му на раждане го орисва на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако се научи от малко да търси причината за неуспехите си в себе си, а не в околните. Съдбовният му път изисква да общува и често да сменя средата си.

24.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Слънцето, което го подтиква да се раздава за хората. Денят му раждане го орисва на кирмична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите за своя основна житейска цел, а ги използва като средство да постигане на стабилност и хармония в живота. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ.

25.07.2016
Детето, родено в този ден, е повлияно от Лъва и от управителя на деня Луната. Орисано е да крачи по пътя на духовното си и интелектуално израстване, да гради професионална кариера в сферата на изкуството. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

26.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно  на Лъва и на управителя на деня Марс.  Денят му на раждане, ако го е избрало само, го орисва на кармична разплата и на засилени материални стремежи. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния и професионални си живот и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27.07.2016
Детето, родено в този знак е подвластно на Лъв и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде амбициозно, но и меланхолично, устремено да е на върха, но често сякаш в очакване да се случи чудо и да не полага гоеми усиля, за да го изкачи. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

28.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Юпитер, който е причината да е борбено и напористо, а също да налага мнението си с агресия и ще го превърне в човек с взривоопасен характер, инатлив и самоуверен, очакваш винаги да е само на върха. Съдбовният му път изисква да постигне материална стабилност с труда си.

29.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера, която ще засили стремежа му да бъде обичано и да дарява обичта си. Денят му на раждане, ако го е избрало само, е носител на най-тежка кармична разплата, заради факта, че в предишни прераждания не е изявило себе си. Сега е длъжно да е ловец, да гони целите си без да се съобразява с околните, да не допуска за пореден път да е използвано от някого в чужда полза и чужди интереси. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30.07.2016
Детето, родено в този ден, е повлияно от Лъв и от управителя на деня - Сатурн. Орисано е заради Сатурн да крачи бавно по пътя си. Денят му раждане е причината да общува, но често да забравя подадената му ръка. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

31.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Слънцето, което го подтиква да се раздава за хората. Денят му на раждане, ако го е избрало само,  е носител на носител на кармична разплата, причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да е умерено във всичко. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

{* *} {literal} {/literal}