Децата, родени през юли 2016 година

бебе
Снимка: pixabay

1.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера. Ще бъде целеустремено и амбициозно, заради зодиакалния знак и вибрацията в деня на раждане. Съдбовният му път е причината да печели пари и да си гарантира финансова независимост със своя труд.

2.07.2016
Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му, за да не сгреши вярната посока. Денят му на раждане е причината да е нестабилно и да взима трудно решения, а ако са неправилни ще избликва в гневни реакции. . Заради емоцията, заложена в неговия съдбовен път не е изключено да преживява неоцененото добро.

3.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня, Слънцето. Ще бъде слънчево същество, което обича целия свят, въпреки консерватизма на Рака и привързаността му към неговия дом. От една страна ще бъде общително, а от друга ще раздава обичта си и ще е готово да помага на хората. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

4.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да не изпреварва времето. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя деня - Марс. Денят му на раждане е причината да пътува и да предприема промени. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си докато намери своята, но е добре да го научите да преценява какви хора допуска до себе си.

6.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде обсебващо в желанието си да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Съдбовният му път е причина за трудности в живота, които ще го спират в устрема му, за да се оглежда дали не се отклонило в правилната посока.

7.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер, като планетата го зарежда с агресия до степен на физическата и проява. Денят му на раждане, изискващ да върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване, ще бъде в противоречие с дръзновената и войнстваща планета, която на моменти ще е причина да налага с агресия идеите си. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

8.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера, която ще го превърна в общително и жертвоготовно. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и на трудности в живота, като засилва и материалните му амбиции и стремежи. Съдбовният му път е причината да се стреми към стабилност и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9.07.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който го спира в неговия устрем и му пречи да взима прибързани решение. Денят му на раждане е причината да е инатливо, амбициозно и целеустремено, да се доказва непрекъснато, но и с агресия да налага вижданията и идеите си. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера, да е компромисно, но не в своя вреда.

10.07.2016
Детето, родено в този ден,  е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето, което изисква от него да е любвеобвилно и човечно, да раздава помощта си. Денят му на раждане го орисва да е целеустремено и амбициозно, но и много инатливо. Съдбовният му път изисква да да гради с труда си своята финансова стабилност.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения