01.07.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде инталиво, амбициозно, обсебващо и общително. Денят му на раждане е допълнителна причина за инатът, който е добре да го научите да овладява, за да не си печели неприятели. Съдбовният му път изисква да гради кариера в професионалната сфера.

02.07.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер. Планетата ще превърне неуверения Рак в агресивен и инатлив. Денят му на раждане е причината да е нестабилно и да взима трудно решения, а ако са неправилни заради намесата на Юпитер ще избликва в гневни реакции. Съдбовният му път изисква да гради с труда си своята материална стабилност.

03.07.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера! От една страна ще бъде общително, а от друга ще раздава обичта си и ще е готово да помага на хората. Заради емоцията, заложена в неговия съдбовен път не е изключено да преживява неоцененото добро, което дарява, затова то трябва да е поискано. В негова полза е да овладява емоциите си.

04.07.2015 - Детето, родено в този ден е орисано да е във властта на Рака и на Сатурн, който забавя прибързаните решения в зрелите му години. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да не е прибързано, за което помага именно Сатурн. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

05.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня, Слънцето. Ще бъде слънчево същество, което обича целия свят, въпреки консерватизма на Рака и привързаността му към неговия дом. Денят му на раждане е причината да пътува и да предприема промени. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да не изпреварва времето.

06.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната. Ще бъде обсебващо в желанието си да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията, а Луната е причина като управител и на знака Рак да е меланхолично на моменти. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си докато намери своята, но е добре да го научите да преценява какви хора допуска до себе си.

07.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя деня - Марс. Тук денят му на раждане, изискващ да върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване, ще бъде в противоречие с дръзновената и войнстваща планета, която на моменти ще е причина да налага с агресия идеите си. Съдбовният му път е причина за трудности в живота, които ще го спират в устрема му, за да се оглежда дали не се отклонило в правилната посока.

08.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде по-общтиленно от типичния Рак и умеещо да говори омайно. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и на трудности в живота, като засилва и материалните му амбиции и стремежи. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

09.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер, като планетата го зарежда с агресия до степен на физическата и проява. Денят му на раждане е причината да е инатливо, амбициозно и целеустремено, да се доказва непрекъснато, но и с агресия да налага вижданията и идеите си. Подвластно е на емоцията, която трудно ще се научи да овладява. Съдбовният му път е причината да се стреми към стабилност и хармония в отношенията.

10.07.2015- Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера, която ще го превърна в общително и жертвоготовно. Денят му на раждане го орисва да е целеустремено и амбициозно, но и много инатливо. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера, да е компромисно, но не в своя вреда.

11.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който го спира в неговия устрем и му пречи да взима прибързани решение, но е в противоречие с изискването на вибрацията в деня му на ржадне, изискваща да върви по пътя си без да се отклонява от него. Съдбовният му път изисква да да гради с труда си своята финансова стабилност.

12.07.2015 - Детето, родено в този ден,  е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето, което изисква от него да е любвеобвилно и човечно, да раздава помощта си. Денят му на раждане го орисва да е общително, да сменя често средата си, но не винаги ще преценява правилно хората, които допуска до себе си. Съдбовният му път изисква да овладява емоцията и прекалената си чувствителност.

13.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на планетата управител на деня и на знака Рака Луната, затова ще е меланхолично и на моменти затворено в себе си. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

14.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на Марс, който ще е причината да е импулсивно и на моменти агресивно. Денят му на раждане е носител на изискването да пътува, да предприема промени и да опознава света. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си.

15.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. От една страна ще бъде общително. От друга страна вибрацията в деня му на раждане изисква да постига стабилност в живота, но никога за сметка на нечии провал, за да не търпи Съдбовни наказания. Съдбовният му път изисква да общува и често да сменя средата си.

16.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер, който е причината за упорството му и желаниет му за противопоставяне на света. Денят му на раждане, ако е избран от него самото, го орисва на духовно и интелектуално израстване, но и на изискването заради кармично наказание, да се примирява често с второто място. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

17.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера, която е причина да е човеколюбиво и меланхолично. Денят му на раждане, ако си го е избрало само е носител на кармична разплата, на засилени материални стремежи и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България, за да преодолява с лекота трудностите. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

18.07.2015 - Детето, родено в този ден,  е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му, за да не се отклонява инатливо от пътя си. Денят му на раждане, ако си го е избрало само го орисва на най-тежко кармично наказание, защото е било егоист в предишно прераждане и е заграбвало и това, което не му принадлежи. Сега ще проявява егоизма си по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

19.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето, което го превръща във всеотдайно, но само ако ценят качествата му. В противен счуай от него се оформя егоист, който очаква заради вибрацията в деня му на раждане да е винаги изкачен на пиедестал и да бъде хвален и ласкан. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

20.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната, която е управител и на знака, затова ще бъде малонхолично и замислено, а седмицата му може да започва от вторник. Денят му на раждане е носител на колебливост и неувереност, докато не изживее своето мощно пробуждане в определен период от живота си и не осъзнае своята Съдбовна задача. Съдбовният му път изисква да гради с труда си своята материална стабилност.

21.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Марс, който е причината на моменти да е агресивно, дори и към хората от своето най-близко обкръжение. Денят му на раждане е причината да общува с лекота и да сменя често средата си, но не бива да забравя всички, които са му помагали в трудни моменти. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност.

22.07.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий, което го превръща в общително. Ако е избрало само този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата и трудности в живота си. През целия си живот е длъжно да развива предпазливост и прозорливост, за да избягва само дебнещите го опасности. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си. Денят не е подходящ избор за секцио или предизвикано раждане.

23.07.2015 - Детето, родено в този ден до 06.32 ч. е подвластно на Рак, а след този час на Лъв, като и в двата случая е подвластно и на планетата управител на деня - Юпитер. Ще бъде борбено и амбициозно. Денят му на раждане го орисва на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако се научи от малко да търси причината за неуспехите си в себе си, а не в околните. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

24.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера. Ще бъде обичливо и готово да помага на хората. Денят му раждане го орисва на кирмична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите за своя основна житейска цел, а ги използва като средство да постигане на стабилност и хармония в живота. Съдбовният му път изисква да общува и често да сменя средата си.

25.07.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Лъв и от управителя на деня - Сатурн. Орисано е заради Сатурн да крачи бавно по пътя на духовното си и интелектуално израстване, да гради професионална кариера в сферата на изкуството. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ.

26.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Слънцето, което го подтиква да се раздава за хората. Денят му на раждане, ако го е избрало само, го орисва на кармична разплата и на засилени материални стремежи. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27.07.2015- Детето, родено в този ден, е повлияно от Лъва и от управителя на деня Луната. Ще бъде амбициозно, но и меланхолично, устремено да е на върха, но често сякаш в очакване да се случи чудо и да не полага гоеми усиля, за да го изкачи. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния и професионални си живот и хармония в отношенията.

28.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно  на Лъва и на управителя на деня Марс, който заедно с огнения знак ще го превърне в човек с взривоопасен характер, инатлив и самоуверен, очакваш винаги да е само на върха. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

29.07.2015 - Детето, родено в този знак е подвластно на Лъв и на управителя на деня Меркурий. Ще е общително, готово да помага, но не бива да прави непоискано добро. Денят му на раждане, ако го е избрало само, е носител на най-тежка кармична разплата, заради факта, че в предишни прераждания не е изявило себе си. Сега е длъжно да е ловец, да гони целите си без да се съобразява с околните, да не допуска за пореден път да е използвано от някого в чужда полза и чужди интереси. Съдбовният му път изисква да постигне материална стабилност с труда си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Юпитер, който е причината да е борбено и напористо, а също да налага мнението си с агресия. Денят му раждане е причината да общува, но често да забравя подадената му ръка. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.

31.07.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера, която ще засили стремежа му да бъде обичано и да дарява обичта си. Денят му на раждане, ако го е избрало само,  е носител на носител на кармична разплата, причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да е умерено във всичко. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

{* *} {literal} {/literal}