Децата, родени през януари 2017 година

новородено, бебе
Снимка: iStock

1.01.2017- Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Слънцето. От една страна, като дете родено в първия ден на годината ще е готово на всичко, за да преуспява в живота, но от друга ще е готово да проявява агресия към всеки, който блокира пътя му. Съдбовният му път също е причина да общува, но и да привлича неподходящи приятели и партньори.

2.01.2017- Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Луната. От една страна ще е колебливо и неуверено, но от друга ще е готово да помага на хората. Съдбовният му път изисква да преодолява допълнителни трудности, породени от странични фактори.

3.01.2017- Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и управителя на деня Марс. Общителността му ще е причина често да сменя средата си, но е добре да го научите как да разпознава хората, които не бива да допуска в живота си. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

4.01.2017- Детето, родено в този ден, е повлияно от Козирог и от управителя на деня Меркурий. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията, но не и да се опитва да подрежда живота на околните. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5.01.2017- Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Юпитер. Ще е устремено към промени и пътувания, които ще го обогатяват и ще му помагат в професионалната реализация. Съдбовният му път го подтиква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера. Може да прави компромиси, но не в своя вреда.

6.01.2017- Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Венера. Въпреки, че ще е устремено към стабилност, ще е готово да я постига с агресия в думите. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

7.01.2017- Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Сатурн, който ще му помага да преценява правилно хората, които допуска до себе си. Ще бъде общително и устремено към професионални върхове. Денят му на раждане го орисва да гради кариера в интелектуалната сфера или в областта на изкуството. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност и да приема градивната критика.

8.01.2017- Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Слънцето. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да обмисля добре решенията си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9.01.2017- Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Луната. Ще бъде емоционално, амбициозно и инатливо и често ще застава срещу самото себе си, заради вибрацията в дена си на раждане. Съдбовният му изисква да помага на хората, но не бива да прави непоискано добро.

10.01.2017- Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и управителя на деня Марс. От една страна ще е готово на всичко, за да преуспява в живота, но от друга ще е готово да проявява агресия към всеки, който блокира пътя му. Съдбовният му път  е причина да общува, но и да привлича неподходящи приятели и партньори.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения