Децата, родени през август 2016 година

Бебе
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

1.8.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Луната, което го превръща в меланхолично. Ще бъде инатливо амбициозно и целеустремено. Научете го да не се разпилява. Съдбовният му път забранява да е прибързано.

2.8.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Марс. Ще бъде умерено, тактично, на моменти неуверено, ще търси постоянно потвърждение за правилността на действията си, но ще дарява обичта си на околните. Съдбовният му път не му позволява да надскача възможностите си.

3.8.2016
Детето, родено в този ден е подвластно на Лъва и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде общително, изпълнено с любов към хората, ще се стреми да грее в светлината на собствения си успех. Съдбовният му път изисква да общува и ще е причина често да сменя средата си.

4.8.2016
Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на управителя на деня Юпитер. Денят му на раждане, ако го е избрало само, го орисва на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква през живота си да преодолява трудностите без странична помощ, но ще успява защото ще ги приема като предизвикателство. Този ден не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5.8.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера. Съгласно вибрацията в деня си на раждане ще е променливо и устремено към пътувания, агресивно и всепомитащо, ако някой блокира пътя му. Съдбовният му път изисква  да живее през по-голямата част от живота си извън своята родина.

6.8.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Сатурн. Вибрацията в деня му на раждане отговаря на неговата лъвска природа и го подтиква към стабилност и хармония в отношенията. Съдбовният му път както и деня на раждане изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

7.8.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на дена Слънцето, което е управител и на знака. Огнения знак ще създаде от него интелектуалец, готов за научни открития, осъзнаващ своята духовна същност. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

8.8.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане, ако го е избрало само го орисва на кармична разплата, а вибрацията, засилва материалните му стремежи. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9.8.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Марс. Денят му на раждане го зарежда с  желание да е винаги в първите редици, но често не преценява как да постига целите си и ще бъде агресивно и нападателно. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

10.8.2016
Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Меркурий. Повлияно е от вибрация 1 - отговаряща на знака и на Слънцето и от десетката в деня му на раждане, които са причина да се стреми осъзнато към върха. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

Коментари (1)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения