1.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде амбициозно и целеустремено, а Сатурн допълнително ще забавя взимането на бързи решения, което може да блокира пътя му. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

2.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Слънцето, което е управител и на знака. Ще бъде умерено, тактично, на моменти неуверено, ще търси постоянно потвърждение за правилността на действията си, но ще дарява обичта си на околните. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

3.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Луната, което го превръща в меланхолично. Ще бъде общително, изпълнено с любов към хората, ще се стреми да грее в светлината на собствения си успех. Съдбовният му път забранява да е прибързано.

4.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Марс. Денят му на раждане, ако го е избрало само, го орисва на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път не му позволява да надскача възможностите си. Този ден не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5.08.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъва и на управителя на деня Меркурий. Съгласно вибрацията в деня си на раждане ще е променливо и устремено към пътувания, агресивно и всепомитащо, ако някой блокира пътя му. На всяка цена ще иска да е на върха. Съдбовният му път изисква да общува и ще е причина често да сменя средата си.

6.08.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на управителя на деня Юпитер. Вибрацията в деня му на раждане отговаря на неговата лъвска природа и го подтиква към стабилност и хармония в отношенията. Съдбовният му път изисква през живота си да преодолява трудностите без странична помощ, но ще успява защото ще ги приема като предизвикателство.

7.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера. Огнения знак ще създаде от него интелектуалец, готов за научни открития, осъзнаващ своята духовна същност, а Венера ще го превърне в обичливо и готово да помага на хората. Съдбовният му път изисква  да живее през по-голямата част от живота си извън своята родина.

8.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Сатурн, който ще овладява  неговата импулсивност. Денят му на раждане, ако го е избрало само го орисва на кармична разплата, а вибрацията, засилва материалните му стремежи. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията - два взаимно отричащи се фактора, сред които трудно ще намери златната среда. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на дена Слънцето, което е управител и на знака. Денят му на раждане го зарежда с  желание да е винаги в първите редици, но често не преценява как да постига целите си и ще бъде агресивно и нападателно. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

10.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Луната. Повлияно е от вибрация 1 - отговаряща на знака и на Слънцето и от десетката в деня му на раждане, които са причина да се стреми осъзнато към върха. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

11.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Марс. Денят му на раждане от една страна е причина за колебливост и неувереност. От друга повлияно от Луната е орисано да бъде на моменти бавно и да взима навреме дори и важните решения. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

12.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Меркурий. Денят на раждане е носител ан стремеж към общуване, към запознанства, но ако бъде предадено детето ще е готово да прояви агресия с думите си, за да отдалечи от себе си виновниците. Трудно ще прощава. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

13.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Юпитер. Ако си е избрало само този ден, е орисано на кармична разплата и трудности в живота но и на успех, дарен му от числото 13, а също и на склонност към агресия заради влиянието на Юпитер. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

14.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Венера. Ще бъде променливо, устремено да опознава света, но в същото време агресивно и нападателно, ако среща трудностите по пътя си. Съдбовният му път е причината да се стреми към запознанства и често да сменя средата си.

15.08.2015 - Детето, родено в този ден, е подвластно на  Лъва и на управителя на деня Сатурн, който ще забава действията му и ще го предпазва от грешки. От една страна е орисано да се стреми към стабилност и да раздава обичта си, а от друга му е отредено да постига целите си само по честен начин и никога за сметка на някой друг.  Съдбовният му път изисква  да преодолява трудностите без странична помощ.

16.08.2015 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъва и на управителя на деня Слънцето, което го подтиква да е любвеобвилно и всеотдайно. Ако само е избрало да се роди в този ден е орисано на кармично наказание, заради липса на изява в предишно прераждане и в настоящия живот ще се налага да се примирява с второ място. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

17.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Луната, която въпреки че е амбициозно и целеустремено, го превръща и в меланхолично. Ако само си е избрало този ден, е орисано на кармична разплата и трудности в живота си. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

18.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Марс. Денят му на раждане, ако го избрало само му носи кармично наказание, заради проява на егоизъм в предишни прераждания. Съдбовният му път изисква да върви по пътя на духовното си развитие и да гради професионална кариера. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

19.08.2015  - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Меркурий. Ще бъде амбициозно, но и инатливо и често да се разпилява в губещи времето му занимания. Съдбовният му път изисква да  постигне с труда си своята финансова независимост.

20.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Юпитер. Ще бъде колебливо през първите години от живота си, докато изживее своето мощно пробуждане и осъзнае мястото си в този живот. Меркурий е причината да е общително. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност, за да не проявява агресия заради влиянието на Юпитер, ако усети, че някой го мами или предава.

21.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Венера.  Денят му на раждане е причината да е общително и да търси непрекъснато нови запознанства. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

22.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Дева и управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му, за да избягва грешките. Ако само е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

23.03.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Лъв, ако е родено до 13.30 ч. и от Дева, ако е родено след този час, но и от управителя на деня Слънцето. Денят му на раждане е носител на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не вини околните за грешките си. Съдбовният му път е причината да е общително.

24.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Дева и от управителя на деня Луната. Ето защо ще е замислено и себевглъбено. Денят му на раждане е носител на кармична отплата и на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите за своя водеща цел в живота. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите само, като ги приема като предизвикателство.

25.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от управителя на деня Марс. Денят му на раждане е носител на духовни и интелектуални стремежи. Съдбовният му път ще помага да ги преодолява ако се установи извън родината си.

26.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от управителя на деня Меркурий, управител на знака. Денят му на раждане, ако си го е избрало само е носител на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от управителя на деня Юпитер. Ще е общително и амбициозно, устремено на всяка цена да постига целите си. Съдбовният му път изисква да  гради професионална кариера и да върви по пътя на своето духовно и интелектуално развитие.

28.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от управителя на деня Венера. Ще гони с агресия и импулсивно целите си. Няма да прощава на хората, които му пречат. Съдбовният му помага да печели парите си с лекота.

29.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от Сатурн- управител на деня. Ако само си е избрало тази дата на раждане е орисано на най-тежко кармично наказание заради нежелание да изяви семе си в предишно прераждане. Сега трябва да следва пътя си. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и своята чувствителност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака си Дева и от управителя на деня Слънцето, което ще го превърне в съпричастно към страданията на хората. Ще бъде общително, но и умерено в действията си и ще мисли дълго преди да вземе решение. Не бива да унижава хората, които са му подали ръка. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

31.08.2015 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Дева и от управителя на деня Луната. Ако само си е избрало този ден е орисано на кармична разплата и трудности по пътя си. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

{* *} {literal} {/literal}