1.4.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Овен и на управителя на деня Марс, който е управител и на Овена. Ще бъде амбициозно и целеустремено, трудно управляемо и ще се опитва да налага волята си още от малко. съдбовният му път изисква да общува, но и често ще сменя приятелите си.

2.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Меркурий. От една страна е повлияно от своята огнена същност, а от друга страна е орисано на търпение, такт и умереност, две напълно противоречащи си характеристики, които го задължават да намери златната среда в отношенията си. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите, които среща само още най-ранна възраст.

3.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Юпитер. Ще е общително, но и властно. Изпълнено с желание да е водещо както в личните, така и приятелските и след години в деловите се отношения. Съдбовният му път да изживее по-голямата част от живота си извън България.

4.4.2014 - Детето, родено в този ден, ако го избрало само е подвластно от една Страна на овена и управителя на деня Венера, а от друга - на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Ще бъде активно, но в същото време и умеещо да дарява околните с обичта си. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

5.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Сатурн. От една страна е променливо, изпълнено с желание да пътува. От друга Сатурн ще блокира желанието му непрекъснато да сменя посоката и идеите си. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера, да е компромисно, но не в своя вреда.

6.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Слънцето. Както ще бъде изпълнено с желание д постигне стабилност, така ще бъде изключително толерантно и отговорно към хората и ще иска всички да се чувстват добре. Съдбовният му път изисква с труда си да гради материалната си стабилност.

7.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Луната. Ще бъде влюбено в себе си и в работата си. Ще се стреми към интелектуално и духовно израстване, но на моменти че е по-меланхолично и чувствително от обичайното и склонно да се затваря в себе си. Това не бива да ви притеснява. Съдбовният му път изисква да овладява своята чувствителност.

8.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Марс. Ако само си е избрало този ден е орисано на кармична разплата, която ще му носи трудности, но и ще е силно изявен материалист. Марс ще го превърне в активно и амбициозно и ще му помага да преодолява трудностите. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

9.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде амбициозно, емоционално, целеустремено, общително и лесно ще печели приятели. На моменти ще се разпилява в много цели и занимания. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

10.4.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Овен и на управителя на деня Юпитер, който активира огнената му същност и го превръща в трудно управляемо, когато си постави цел. Ще я преследва без да спира, дори и да е невъзможна. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре да внимава какви хора допуска до себе си.

11.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Венера. Ще бъде умерено във всичко, но в същото време общително обичливо и умеещо да гони целите си. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си само.

12.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Сатурн. От една страна ще е общително и устремено към запознанства, но от друга ще е склонно да привлича неподходящи хора към себе си. Сатурн ще му помага да не допуска грешки когато взима решения. Съдбовният му път изисква да изживее голяма част от живота си извън родината си.

13.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Слънцето. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Числото 13 му носи късмет, ако съумее да тръгне по пътя на духовното си израстване. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личен и професионален план. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

14.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Луната. Ще бъде устремено към новото и непознатото, към пътувания и промени. На моменти ще е меланхолично вглъбено в себе си. Съдбовният му път позволява да гради успешна професионална кариера, да бъде компромисно, но само когато не вреди на себе си.

15.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Марс, който е на своя трон като управител на знака. Ще бъде устремено към стабилност в живота, но не бива да я постига за сметка на нечии провал. Съдбовният му път изисква да си осигури и материална стабилност, но също така и да твори само положителна карма.

16.4.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Овена и на управителя на деня Меркурий. Ще умее да приказва омайно, но на моменти ще налага агресивно мнението си. Ако само е избрало тази дата е орисано да се примирява често с втората позиция в живота, но за него тя ще е също така важна като първата. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

17.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на дена Юпитер. Ако само си е избрало този ден е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да не е прибързано, което е трудно изпълнимо заради влиянието на знака Овен и на Юпитер. Денят не е добър избор за секцио или за планово раждане.

18.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно Овен и на управителя на деня Венера. От една страна, ако си е избрало само тази дата е орисано на най-тежко кармично наказание, заради проява материален егоизъм в предишни прераждания. Сега егоизмът му ще се проявява по отношение на чувствата. Съдбовният му път изисква да е добронамерено и щедро, за което поне малко ще помогне Венера. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

19.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Овена и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде изключително амбициозно и ще се стреми да постига целите си без значение какви средства се използва. Инатът ще му печели неприятели. съдбовният му път изисква да общува и често да сменя средата си, от която ще е вечно недоволно.

20.4.2014 - Детето, родено в този ден до 6.57 ч е подвластно на Овен, а след този час - на Телец, както и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде неуверено през първите години от живота си до мига на своето мощно пробуждане и осъзнаване каква е неговата житейска задача. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите само.

21.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Луната. От една страна ще бъде стабилно и здраво стоящо на земята, но от друга заради влиянието на вибрацията в деня на раждане и на Луната е добре да го приучите да не забравя стореното му добро. Съдбовният му път изисква да изживее голяма част от живота си извън своята родина.

22.4.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Телец и на управителя на знака Марс. Двете съчетание са трудни за него, защото бавният Телец не обича да бъде активен, когато някой изисква това от него. Ако само си е избрало тази дата е орисано и на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път позволява да постигне стабилност в живота, ако развие чувство за предпазливост и прозорливост. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

23.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Меркурий. Родено е дата на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако го приучите да търси причината за неуспехите в себе си, а не в околните. Не бива да го възпитавате така, че винаги друг да му е виновен. Съдбовният му път позволява да гради професионална кариера.

24.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Юпитер. Родено е на дата на кармична отплата, която му дава възможност да се радва на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите за своя първостепенна житейска цел, а се стреми към стабилност в отношенията. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

25.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Венера. Ще бъде устремено към духовното си и интелектуално израстване. Ще гради успешна професионална кариера, а Венера, която е на своя трон в знака ще го превърне в чувствително и обичливо. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.

26.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Сатурн, съчетание, което на моменти ще му приучи да взима бързо значимите решения в живота си. Ако само си е избрало да се роди на тази дата, е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път е допълнителен проблем, защото го превръща в прибързано. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде амбициозно, целеустремено, но ще съумява да си налага търпение и да помага на нуждаещите се. Съдбовният му пъти изисква да не надскача възможностите си.

28.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Луната. Орисано е да бъде амбициозно и устремено само е единствено към върха. Съдбовният му път е причината да общува и да сменя често средата си.

29.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на деня Марс. Ако само си е избрало този ден, е орисано на най-тежка кармична разплата, изискваща от него да бъде амбициозно и да гони целите си. Съдбовният му път изисква да преодолява само трудностите в живота си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30.4.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Телец и на управителя на Деня Меркурий. Ще бъде общително и интелигентно, но ще забравя често подадената му преди време ръка. Съдбовният му път изисква да живее извън родината си.

{* *} {literal} {/literal}